Zappia Premium

Wat Premium ontgrendelt, de drie formules, hoe u koopt, een aankoop herstelt, en een abonnement beheert of opzegt.

3 min lezen

Op deze pagina
  1. Wat Premium ontgrendelt
  2. De drie formules
  3. Premium kopen
  4. Premium terugkrijgen op een ander apparaat
  5. Een abonnement beheren of opzeggen
  6. Terugbetalingen
  7. Als Premium afloopt

Wat Premium ontgrendelt

Zappia is gratis en zonder advertenties. Premium ontgrendelt al de rest, op alle apparaten die aan uw Google-account gekoppeld zijn:

FunctieGratisPremium
Live tv, films, series, complete speler✓✓
Onlangs bekeken zenders, een film of aflevering pauzeren✓✓
Pincode, groepen voor volwassenen automatisch vergrendeld✓✓
Inloggegevens invoeren via uw telefoon (QR-code)✓✓
Films en series sorteren (recent toegevoegd, A tot Z), geziene titels verbergen✓✓
Keuze van decodering: automatisch, hardware of software✓✓
Live tv pauzeren en automatisch de volgende aflevering—✓
Kijkgeschiedenis (tv, films, series)—✓
Aantal recente zenders en titels om verder te kijken op het startscherm, instelbaar—✓
Tv-gids, terugkijken, herinneringen—✓
Direct en gepland opnemen—✓
Opnemen op een USB-stick (of SD-kaart), om ruimte vrij te houden op het apparaat—✓
Films en series verder kijken, “Verder kijken” en nieuw op het startscherm—✓
Alles doorzoeken en zoeken met uw stem, en binnen elk onderdeel (Tv, Films, Series)—✓
Multiview: tot 4 zenders tegelijk—✓
Nieuwe afleveringen van uw favoriete series op het startscherm—✓
Uiterlijk van de ondertiteling: grootte, kleur, achtergrond—✓
Favorieten—✓
Meerdere profielen (waaronder kinderprofielen)1 profiel✓
Meerdere playlists samen getoond, apart of samengevoegd1 playlist✓
Categorieën herschikken, hernoemen, verbergen en vergrendelen—✓
Landen eerst, per profiel aan te passenBij het aanmaken✓
Logo’s bewaard op het apparaat—✓
Expertmodus, anti-onderbreking, versleutelde DNS—✓

De drie formules

  • Maandelijks: een maandabonnement;
  • Jaarlijks: een jaarabonnement, voordeliger dan twaalf maanden (de besparing wordt getoond);
  • Levenslang: één betaling, voor altijd Premium.

Prijzen worden vóór elke aankoop door Google Play getoond, in uw eigen valuta. Abonnementen zijn zonder verplichtingen: u kunt ze op elk moment opzeggen.

Het Premium-venster: de voordelen en de drie formules.
Het Premium-venster: de voordelen en de drie formules.

Premium kopen

  1. Tik op een functie met het label Premium, of open InstellingenAlgemeenZappia Premium.
  2. Kies de formule en dan Premium ontgrendelen.
  3. Bevestig de betaling in het venster van Google Play.

Premium is meteen actief en het venster sluit vanzelf. De betaling wordt afgehandeld door Google Play: we zien uw betaalgegevens nooit.

Premium terugkrijgen op een ander apparaat

Premium is gekoppeld aan uw Google-account. Op een ander apparaat (of na het opnieuw installeren), aangemeld met hetzelfde Google-account: open het Premium-venster en tik op Aankopen herstellen. Zappia toont Premium hersteld. Bedankt!

Antwoordt Zappia Geen aankoop gevonden op dit Google-account., controleer dan of de Play Store van het apparaat het Google-account gebruikt waarmee u heeft gekocht.

Een abonnement beheren of opzeggen

Tik op InstellingenAlgemeenZappia Premium: op de regel staat Premium actief · maandabonnement (tik om te beheren) en hij opent de abonnementspagina in Google Play. U kunt ook via de Play Store-app gaan › uw profiel › Betalingen en abonnementen › Abonnementen.

Na het opzeggen blijft Premium actief tot het einde van de betaalde periode. Met het verwijderen van Zappia zegt u het abonnement niet op.

Terugbetalingen

Aankopen lopen via Google Play: een terugbetaling vraagt u aan bij Google Play, volgens hun regels. Loopt u ergens tegenaan, schrijf ons dan.

Als Premium afloopt

Uw gegevens worden niet gewist. De Premium-functies worden weer vergrendeld: de gids wordt niet meer bijgewerkt, live tv pauzeren en automatisch de volgende aflevering gaan uit, de kijkgeschiedenis wordt niet meer bijgehouden, geplande opnames starten niet meer, anti-onderbreking en versleutelde DNS gaan terug naar hun basisinstelling, alleen het eerste profiel kan nog worden gebruikt, en er wordt maar één playlist tegelijk getoond: de playlist die u heeft gekozen met Deze playlist gebruiken. Alles komt terug zodra u Premium opnieuw activeert.

Antwoord niet gevonden?

Schrijf ons en beschrijf uw apparaat en wat u op het scherm ziet: we beantwoorden elk bericht.