Zappia Premium

Co odblokowuje Premium, trzy warianty, zakup, przywracanie zakupu oraz zarządzanie subskrypcją i jej anulowanie.

3 min czytania

Na tej stronie
  1. Co odblokowuje Premium
  2. Trzy warianty
  3. Zakup Premium
  4. Odzyskiwanie Premium na innym urządzeniu
  5. Zarządzanie subskrypcją i jej anulowanie
  6. Zwroty
  7. Jeśli Premium się skończy

Co odblokowuje Premium

Zappia jest bezpłatna i bez reklam. Premium odblokowuje całą resztę na wszystkich urządzeniach połączonych z Państwa kontem Google:

FunkcjaBezpłatnaPremium
Telewizja na żywo, filmy, seriale, pełny odtwarzacz✓✓
Ostatnio oglądane kanały, wstrzymywanie filmu lub odcinka✓✓
PIN rodzicielski, grupy dla dorosłych blokowane automatycznie✓✓
Wpisywanie danych logowania na telefonie (kod QR)✓✓
Sortowanie filmów i seriali (ostatnio dodane, od A do Z), ukrywanie obejrzanych tytułów✓✓
Wybór dekodowania: automatyczne, sprzętowe lub programowe✓✓
Pauza TV na żywo i automatyczny następny odcinek—✓
Historia oglądania (TV, filmy, seriale)—✓
Regulowana liczba ostatnich kanałów i tytułów do wznowienia na ekranie głównym—✓
Przewodnik TV, oglądanie wstecz, przypomnienia—✓
Nagrania natychmiastowe i zaplanowane—✓
Nagrywanie na pamięć USB (lub kartę SD), aby oszczędzać miejsce na urządzeniu—✓
Wznawianie filmów i seriali, „Kontynuuj oglądanie” i nowości na ekranie głównym—✓
Wyszukiwanie globalne i głosowe oraz w każdej sekcji (TV, Filmy, Seriale)—✓
Multiekran: do 4 kanałów naraz—✓
Nowe odcinki ulubionych seriali na ekranie głównym—✓
Wygląd napisów: rozmiar, kolor, tło—✓
Ulubione—✓
Kilka profili (w tym profile dla dzieci)1 profil✓
Kilka playlist wyświetlanych razem, osobno lub połączonych1 playlista✓
Zmiana kolejności i nazw, ukrywanie i ochrona kategorii—✓
Kraje na początku, zmieniane dla każdego profiluPrzy tworzeniu✓
Logotypy zapisane na urządzeniu—✓
Tryb eksperta, ochrona przed przerwami, szyfrowany DNS—✓

Trzy warianty

  • Miesięcznie: subskrypcja miesięczna;
  • Rocznie: subskrypcja roczna, tańsza niż dwanaście miesięcy (oszczędność jest wyświetlana);
  • Dożywotnio: jednorazowa płatność, Premium na zawsze.

Ceny wyświetla Google Play, w Państwa walucie, przed każdym zakupem. Subskrypcje są bez zobowiązań: można je anulować w każdej chwili.

Okno Premium: korzyści i trzy warianty.
Okno Premium: korzyści i trzy warianty.

Zakup Premium

  1. Dotknąć funkcji oznaczonej jako Premium lub otworzyć UstawieniaOgólneZappia Premium.
  2. Wybrać wariant, a potem Odblokuj Premium.
  3. Potwierdzić płatność w oknie Google Play.

Premium włącza się od razu, a okno samo się zamyka. Płatność obsługuje Google Play: nigdy nie widzimy Państwa danych płatniczych.

Odzyskiwanie Premium na innym urządzeniu

Premium jest powiązane z Państwa kontem Google. Na innym urządzeniu (lub po ponownej instalacji), zalogowanym na to samo konto Google, wystarczy otworzyć okno Premium i dotknąć Przywróć zakupy. Zappia wyświetli Przywrócono Premium. Dziękujemy!

Jeśli Zappia odpowie Nie znaleziono zakupów na tym koncie Google., należy sprawdzić, czy Sklep Play na urządzeniu używa konta Google, na którym dokonano zakupu.

Zarządzanie subskrypcją i jej anulowanie

Wiersz UstawieniaOgólneZappia Premium pokazuje Premium aktywne · subskrypcja miesięczna (proszę nacisnąć, aby zarządzać) i po dotknięciu otwiera stronę subskrypcji w Google Play. Można też przejść przez aplikację Sklep Play › ikona profilu › Płatności i subskrypcje › Subskrypcje.

Po anulowaniu Premium pozostaje aktywne do końca opłaconego okresu. Odinstalowanie aplikacji Zappia nie anuluje subskrypcji.

Zwroty

Zakupy odbywają się przez Google Play: o zwrot należy wnioskować do Google Play, zgodnie z jego zasadami. W razie jakichkolwiek trudności prosimy o wiadomość.

Jeśli Premium się skończy

Państwa dane nie są usuwane. Funkcje Premium ponownie się blokują: przewodnik nie jest już aktualizowany, pauza na żywo i automatyczny następny odcinek wyłączają się, historia oglądania nie jest już zapisywana, zaplanowane nagrania już się nie uruchamiają, ochrona przed przerwami i szyfrowany DNS wracają do ustawień podstawowych, można używać tylko pierwszego profilu, a wyświetlana jest tylko jedna playlista naraz: ta wybrana opcją Używaj tej listy. Wszystko wraca po ponownej aktywacji Premium.

Nie znaleźli Państwo odpowiedzi?

Prosimy napisać do nas, opisując swoje urządzenie i to, co widać na ekranie: odpowiadamy na każdą wiadomość.